Vitrage

Vitrages of transparanten bepalen de lichtinval in de ruimte. Het heeft de unieke 'verzachtende' invloed op de sfeer in uw huis.
Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd, het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling, en een gezellig besloten karakter.

Het visuele contact met de buitenwereld blijft behouden, terwijl u tegen inkijk beschermt bent.

Wasvoorschrift

De meeste vitrages zijn prima zelf te wassen, en daarna eenvoudig vochtig, weer op te hangen.
Het wassen wordt vereenvoudigd omdat de vitrages standaard worden geconfectioneerd met instelbare kunststofhaken.

Brandveiligheid

Wij kunnen u ook informeren over vlamvertragende vitrage, de stoffen zijn dan van polyester Trevira CS gemaakt, en voldoen aan de de hoge eisen voor brandveiligheid.

Kamerhoog

Vitrage kan kamerhoog zijn, dus het kan zonder naden voor uw raam hangen, de breedtes van vitrage zijn oneindig, en daardoor is er voor elk raam een passend gordijn. Bij kamerhoog is de hoogte vaak 260 tot 340 cm.

"Vitrages, eindeloos mooi!"

Collectie

Bien Connue heeft een prachtige collectie vitrage van bekende merken als Unland,Cordima, Vadain en Holland Haag

Unland heeft een grote collectie vitrage. Geschikt voor elk type raam en verkrijgbaar in talloze kleuren zodat het exact bij uw interieur past. Samen met de overgordijnen kan vitrage een geheel vormen. Dit kan een bepalend element in uw interieur zijn.

Een mooi gordijn draagt bij aan een goede sfeer in de ruimte waarin het hangt. Een keuze uit de uitgebreide collectie van Holland Haag draagt zeker bij aan dat goede gevoel.

Thuiskomen in een ontspannen omgeving? Tijdloze natuurtinten, gecombineerd met wit, zorgen voor een lichte en relaxte sfeer. Doordat je pure materialen gebruikt, haal je buiten naar binnen. Weg van alle hectiek.

Neem vrijblijvend contact op

Overgordijnen

Naast velourskwaliteiten vindt u bij ons prachtige druk en weefstoffen, welke op diverse manieren geconfectioneerd kunnen worden.

Lees verder

In Between

Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen dunne vitrage wensen, maar ook niet het dichte van een overgordijn willen hebben.

Lees verder

Vitrage

Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd, het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling, en een gezellig besloten karakter.

Lees verder