Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wavegordijnen

Bij wavegordijnen worden de plooien niet in het gordijn gemaakt maar de speciale runners in de rail zorgen voor een prachtige plooival .

De Wave runners zijn met elkaar verbonden door een koord met telkens een gelijke afstand tussen de runners.

Het gordijn wordt van speciaal band voorzien en op gelijke onderlinge afstand wordt een haak aangebracht. Hierdoor valt de plooi zo mooi als een golf in de plooi.

Bij de waverunners kunt u kiezen voor verschillende onderlinge afstanden. zo hebben wij waverunners met 8, 6, of 4,5 cm onderlinge afstand.

Bij het band kunt u kiezen voor afstanden tussen de 10 cm (zuinige plooi) tot 30 cm (zeer royale plooi) maar wij vinden een afstand van circa 15 cm het mooiste resultaat geven.

Wij adviseren te kiezen voor soepel vallende kamerhoog gordijnstoffen, dit om zichtbare naden te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op

 
Copyright © 2023 Bien Connue
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren