Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Overgordijnen

Met gordijnen is oneindig veel mogelijk, gemaakt van natuurlijke materialen als katoen, zijde en linnen, met de daarbij behorende eigenschappen, of van een gebruiksvriendelijker synthetisch garen, geven ze uw woning een gevoel van geborgenheid.

In onze zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen, van eenvoudig functioneel, tot rijk en weldadig, vindt u ongetwijfeld iets in uw smaak. Indien gewenst kunnen wij een combinatie maken met bijvoorbeeld een vouwgordijn in dezelfde stof. Hierdoor ontstaat een mooi geheel.

Naast de originele velours kwaliteiten, vindt u bij ons ook prachtige druk en weefstoffen, welke natuurlijk op diverse manieren geconfectioneerd kunnen worden, in een enkele of dubbele (vlinder)plooi, met ringen, in verschillende kleuren en maten met een ophanging die daarbij passend is.

Behaaglijk wonen, kies voor Gordijnen!

Neem vrijblijvend contact op

 
 

Overgordijnen

Naast velourskwaliteiten vindt u bij ons prachtige druk en weefstoffen, welke op diverse manieren geconfectioneerd kunnen worden.

Lees verder

In Between

Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen dunne vitrage wensen, maar ook niet het dichte van een overgordijn willen hebben.

Lees verder

Vitrage

Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd, het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling, en een gezellig besloten karakter.

Lees verder

Copyright © 2023 Bien Connue
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren