Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

In Between

Een inbetween is een stof die wat dichter is dan vitrage, maar dunner dan gordijnstof. Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen dunne vitrage wensen, maar ook niet het dichte van een overgordijn willen hebben. 

Het is transparant maar wel wat minder lichtdoorlatend. Overdag kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen.
`s Avonds is dit net andersom, wanneer uw kamer verlicht is, kunnen mensen die naar binnen kijken wel contouren zien.

Deze stoffen zijn vaak zelf wel te wassen, al geldt wel dat chemisch reinigen veiliger is voor uw inbetweens.

U wilt een tussenweg, kies voor Inbetweens !

Neem vrijblijvend contact op

 
 

Overgordijnen

Naast velourskwaliteiten vindt u bij ons prachtige druk en weefstoffen, welke op diverse manieren geconfectioneerd kunnen worden.

Lees verder

In Between

Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen dunne vitrage wensen, maar ook niet het dichte van een overgordijn willen hebben.

Lees verder

Vitrage

Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd, het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling, en een gezellig besloten karakter.

Lees verder

Copyright © 2023 Bien Connue
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren