Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Gordijnen

Overgordijnen en vitrage kunt u tegenwoordig op veel plaatsen kopen, via internet, van een bouwmarkt tot binnenhuisarchitect. Maar waar vindt u een specialist die voor een betaalbare prijs de totale zorg van confectie en montage voor zijn rekening neemt?

Tips Reiniging gordijnen

Als u uw gordijnen wilt wassen, adviseren wij om deze chemisch te reinigen via de stomerij. Het resultaat is dan beter. Besluit u toch om het zelf te doen? Houd er dan rekening mee dat bijna alle (gordijn)stoffen kunnen krimpen.

Lees meer

Doe-het-zelf Rails en Ophangsystemen

Bien Connue Mill levert ook diverse doe het zelf producten voor het vermaken en ophangen van gordijnen. Het assortiment bestaat ondermeer uit..

Lees meer

Copyright © 2023 Bien Connue
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren