Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Bien Connue

Wij hebben een eigen professioneel atelier met veel gespecialiseerde apparatuur. Bij ons heeft u de keuze in tal van plooien met kunststof verstelbare haken. Bijvoorbeeld enkele-plooi, retour-plooien, vlinder-plooien, tri-plooien, studio-plooien en platte stolpplooien. Wij kunnen uw gordijnen voorzien van zeilringen in maten van 25 mm tot 65 mm in diverse kleuren en materialen maar ook het aanzetten van skai of lederen biezen of accenten behoort tot de mogelijkheden. Maar bij de confectie houdt onze zorg niet op , zo worden bij het plaatsen uw gordijnen met stoom kreukvrij in de plooi gestreken. Bekende en onbekende merken zijn na onze confectie van topkwaliteit.

 

Meer over Bien Connue Woninginrichting

Roberto Knüwer en zijn vrouw zijn de gezichten achter Bien Connue. Sinds 1994 zijn zij te vinden in hun eigen winkel met atelier te Mill aan de hoek van Hoogstraat/Karstraat. Hier maken zij zelf alle soorten gordijnen, waarbij geen oneffenheidje over het hoofd wordt gezien. Kwaliteit staat altijd voorop. Bovendien zijn ze aangesloten bij het CBW, zodat zij hun klanten garanties kunnen bieden.

Kunnen zij u helpen uw idee uit te werken of wilt u advies?

Neem vrijblijvend contact op

Copyright © 2023 Bien Connue
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren