Gordijnen

Overgordijnen en vitrage kunt u tegenwoordig op veel plaatsen kopen, via internet, van een bouwmarkt tot binnenhuisarchitect. Maar waar vind u een specialist die voor een betaalbare prijs de totale zorg van confectie en montage voor zijn rekening neemt?

 

Wij hebben een zeer professioneel atelier met veel gespecialiseerde apparatuur. Bij ons heeft u de keuze in tal van plooien met kunststof verstelbare haken. Bijvoorbeeld enkele-plooi, retour-plooien, vlinder-plooien, tri-plooien, studio-plooien en platte stolpplooien. Wij kunnen uw gordijnen voorzien van zeilringen in maten van 25 mm tot 65 mm in diverse kleuren en materialen maar ook het aanzetten van skai of lederen biezen of accenten behoort tot de mogelijkheden. Maar bij de confectie houdt onze zorg niet op , uw gordijnen worden bij het plaatsen met stoom kreukvrij in de plooi gestreken. Bekende en onbekende merken zijn door onze confectie van topkwaliteit.
Met gordijnen is oneindig veel mogelijk, gemaakt van natuurlijke materialen als katoen, zijde en linnen, met de daarbij behorende eigenschappen, of van een gebruiksvriendelijker synthetisch garen, geven ze uw woning een gevoel van geborgenheid.

In onze zeer uitgebreide collectie gordijnstoffen, van eenvoudig functioneel, tot rijk en weldadig, vindt u ongetwijfeld iets in uw smaak. Indien gewenst kunnen wij een combinatie maken met bijvoorbeeld een vouwgordijn in dezelfde stof. Hierdoor ontstaat een mooi geheel.

Bien Connue Mill heeft gekozen voor een overzichtelijk aanbod van kwaliteiten en u maakt samen met ons de beste keuze.

Onze sterke merken zijn:


Wat wij niet in onze collectie hebben kunnen wij u wellicht toch leveren, informeert u dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen ook door u aangeleverde stoffen confectioneren. Uw kostbare gordijnen zijn onze confectie meer dan waard.

Contactgegevens

Hoogstraat 2, Mill

Telefoon 0485-455559 

 

 

Openingstijden winkel :

  • Zondag en maandags gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag : 9u-12.30u en 13.30u-18u
  • Zaterdag : 10u-16u
  • Buiten deze reguliere tijden werken wij op afspraak, bij ons op de zaak of een advisering bij u aan huis.